Audiform Gehoorbescherming: werk, muziek, slapen en voor motorbestuurders
Hoogwaardig kwaliteit

Hard acryl materiaal

Deze AUDIFORM gehoorbeschermers zijn gemaakt van een hoogwaardig acryl materiaal. Het is een mini model en kunnen geleverd worden met een aanpakje. Hier kan dan ook een koordje aan bevestigd worden.

Ze worden voorzien van een harde kunststof coating, die zorgt dat ze goed schoongemaakt kunnen worden en de kans op allergieën wordt hierdoor vermeden.
 

Zacht siliconen materiaal

Deze AUDIFORM gehoorbeschermers worden geleverd in een mini model. Ze zijn gemaakt van een duurzaam siliconen materiaal. Dit een stevig flexibel materiaal.

Door de speciale vormgeving en het diep geplaatste filter zitten ze heel comfortabel en veroorzaken geen druk op de oorschelp tijdens het slapen.
 

Heeft u vragen?

Mocht onze site u niet de gewenste informatie bieden, dan kunt u via dit contactformulier uw wensen aan ons doorgeven.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming werken

  Gehoorbescherming muziek
 

Zelfs tijdens het werk worden we vaak ongewild bloot gesteld aan geluidsoverlast. Zonder de juiste bescherming kan uw gehoor onherstelbare schade oplopen.

Audiform kan u hierbij informeren en adviseren vraag naar de mogelijkheden.

 

Bent u regelmatig bij een concert of  maakt u zelf muziek zorg voor de juiste bescherming. Audiform heeft eigenoplossingen maar is ook dealer van ACS producten.  Dus wilt u blijven genieten van u eigen muziek of uw favoriete muziek vraag naar onze expertise. Audiform kan u hierbij informeren en adviseren vraag naar de mogelijkheden.


Gehoorbescherming motorrijden

  Ongestoord slapen met slaapdoppen
 

Motorrijders stellen heel specifieke eisen aan hun gehoorbeschermers waaronder bescherming tegen het geluid van de wind bij hoge snelheid. Want hoe hoger het geluidsniveau en hoe langer de duur van blootstelling hoe groter de kans op gehoorschade. Een motorrijder kan rustig een kwartier met een snelheid van 100 km/uur rijden zonder gehoorschade op te lopen.

Bij een snelheid van 120 km/uur is dat nog maar 7 minuten. En bij 140 km/uur loopt het gehoor al na 3 minuten schade op! Audiform kan u hierbij informeren en adviseren vraag naar de mogelijkheden.

 

Een snurkende partner of een drukke omgeving u wilt graag ongestoord kunnen slapen. Audiform heeft op maat gemaakte slaapdoppen om omgevingsgeluiden uit te sluiten

Audiform kan u hierbij informeren en adviseren vraag naar de mogelijkheden.

Copyright 2010 - Audiform B.V. - Alle Rechten voorbehouden | Design By Timeless Design