Audiform Gehoorbescherming: werk, muziek, slapen en voor motorbestuurders
Onze oplossingen

Audiform heeft jarenlange ervaring op het gebied van gehoorbescherming. Deze gehoorbescherming leveren we op maat aan zowel bedrijven als particulieren. Denk aan zwem-en slaapdoppen, universele bescherming, in-ear monitors voor muzikanten en bescherming voor deze doelgroep.

Alles is mogelijk vraag naar onze mogelijkheden. Sinds 2010 is Audiform leverancier van ACS gehoorbescherming een zeer professionele gehoorbescherming van hoogkwaliteit.

Onze services

AUDIFORM gehoorbeschermers zijn getest volgens de Europese richtlijnen. Deze zijn vastgesteld volgens de testmethode ISO 4869.

Gehoorbeschermers hebben alleen zin als ze ook daadwerkelijk gedragen worden in een omgeving met een lawaainiveau boven de 80 dB. Soms kan dit betekenen dat ze de hele dag gedragen moeten worden. Ze moeten dan ook prettig zitten en door de gebruiker als comfortabel worden ervaren. Alleen dan worden ze veelvuldig gedragen en kan er schade aan het gehoor voorkomen worden en als er al schade is kan deze beperkt blijven.

Het is dan ook belangrijk dat er goede afdrukken van het oor gemaakt worden want daar worden weer exacte kopie├źn van gemaakt in het laboratorium. De gehoorbeschermers worden voorzien van een uniek nummer en een garantiepasje op naam.

Audiform komt bij aanschaf vanaf 3 sets geheel kosteloos bij u langs. U kunt ook altijd langs komen bij onze eigen laboratorium. Wij kunnen uw oorafdrukken op zeer korte termijn realiseren.

Garantie pakket.
Er kan een garantiepakket worden afgesloten voor 5 jaar. Tot 3 maanden na aankoop is er een pasvorm garantie. Voorwaarden zijn dat de afdrukken en gehoorbeschermers zijn gemaakt door AUDIFORM bv. De gehoorbeschermers worden tot 75% van de bruto aanschafprijs vergoed. Eerste maal verlies 75% vergoeding Tweede maal verlies 50% vergoeding Derde maal verlies 25% vergoeding

Copyright 2010 - Audiform B.V. - Alle Rechten voorbehouden | Design By Timeless Design